28/8

Ska in till stan en sväng strax med emil. Sen blir det nog bara till att ta det lugnt. Hatar att vara sjukskriven, men måste man så måste man. Saknar att jobba men hoppas på att kunna göra det nästa vecka.
Btw så har jag bestämt vart jag ska ha min 4e tatuering, och när nästan helt säker på vad det blir för något. Sjukt sugen på en ny tatuering så längtar tills den är på platts :D 
Ha en fin onsdag hörrni!


 
 

Instagram

Följ mig på instagram @ sjoholm123



Påväg hem

Checkat ut från hotellet, shoppat lite och är nu påväg hem från malmö. Köpte ett linne och en tshirt (kan visa dem senare) Skönt att vara hemma om nån timme, ska bara slappa då och ikväll kolla på Holywoodfruar :) 

malmö

 Godmorgon! Var på sjukhuset i malmö igår och det var goda besked, ska få komma ner hit om två tre månader igen och kontrollera. Så ja nu får jag stå ut med mitt ryggont, gå till sjukgymnasten och träna lite. Sen får jag se när jag ska jobba, läntar efter att jobba faktiskt. I natt så har jag och emil sovit på hotell här nere så snart blir det hotellfrukost och sen en sväng på stan innan hemfärd, kalasbra!
 

Gårdagen

Godmorgon!
Igår blev det en sväng på stan med mamma, bror och min ena syster. Inhandlade ensuper mysig tröja på intersport som kommer värma mig i vinter. Sedan blev det käk och så hos mamma sen ner till emil och fira han. Så lite släktkalas blev det med kakor och tårta.
Och nu återstår det vad som ska göras idag, ta det lugnt hade inte vart fel!
 

Cupcakes

Igår bakade jag cupcakes för första gången (dem blev goda men inte jätte fina)har ju köpt en sån bok så ville testa. Dessutom så fyllde emil 22 år igår så det var till honom jag bakade dem. 
Tänkte kolla en film nu och käka lite frulle, senare ska jag hjälpa emil lite inför hans släktkalas.
Ha en bra lördag!

Tisdag

Hatar att vara sjukskriven, hatar att ha ont. Undersökning på onsdag och malmö på måndag. Hoppas på att få rätsida på detta så man kan börja jobba sen. Idag har jag försökt göra annat än vila, ha vartit och hälsat på emils föräldrar där dem campar. Fikade och spelade minigolf.

Film time.

Regnig lördag, ont i ryggen, sjukskriven = filmmys. Tänkte kolla på en ny film med Zac Effron, The lucky one. Hoppas den är bra.

 


Saturday

Godmorgon! vaknade precis, önskar jag kunde somna om.. 
 
Igår blev det en fika på Briggen med henric, sen tog jag bara det lugnt, kollade film o så träffade emil och åkte sen hem till mamma. Funderar på om jag ska börja packa lite smått i lägenheten, har den till sista semptember men lika bra och börja. Kanske blir en sväng på stan idag med. Ha en trevlig lördag.

Fredag

Goddagens! Nyss kollat på ännu en av liza marklunds nya filmer, riktigt bra! Ska gå int till stan nu och fika lite sen ta det lite lugnt och även träffa finaste. Ha en bra dag!:)

nytt från göteborg

shoppade loss lite i göteborg och i ullared. Köpte det som är på bilderna och lite annat smått o gått. tex ett par jeans och vit bastshirt från gina.

nytt

godmorgon! var en lång dag igår, sjukhusbesök är alltid lika tråkiga. Frukost nu och ska strax kolla ännu en film baserats på liza marklunds böcker, idag blir det den första i serien, nobels testamente. Nedan på bilden är blusen/tröjan jag fick av snälla mamma, från bikbok. 

tisdag

Har varit ledig idag, mycket skönt. Varit en runda på stan med mamma och jag provade en fin blus från bikbok som jag fick av världena bästa mamma. Kommer bild någon dag på allt nytt!;) Nu har jag och emil nydligen varit hemma hos min familj och spelat lite spel, kul men alla var så trötta . 
 
Ser ut som så att jag ska sjukskriva mig imorgon, har haft så ont i ryggen som inte velat gå över än. Hade ju blodpropp 2 ggr förra året och misstänker en ny nu, men hoppas inte :/
Sovdags nu, godnatt!
 
 

Lunch på jobbet!

inhandlade skor på skopunkten nu på lunchen. och Solo blev oxå köpt. härlig lunch !
 

Jobbdags

Godmorgon! sitter med frukosten framför mig, otaggad inför jobbet. Tur jag är ledig imorgon och i helgen. Jobbar till sju idag, så hemma kring halv nio, då ska jag träffa finaste. Ha en bra dag!

I´m back!

Tillbaks på bloggen. Rensat ut alla gamla inlägg och börjar om. Har haft väldigt mycket att göra på sista tiden, började jobba heltid i juni och har haft fullt upp sedan dess. Trivs hyfsat på jobbet, funderar fortfarande på vad jag är menad för här i livet, men tar det lite som det kommer. Jag kom i på högskola i år, informatörsprogrammet, precis det jag ville och velat ett tag, men  jag tog beslutet att fortsätta på jobbet och ta det nästa år. Nästa år är det spikat, plugg it is! 
 
Förra helgen tog jag mig lite semester några dagar, har dessutom varit sjukskriven 1,5 vecka så var skönt att komma iväg lite och hitta på något kul. Jag och Emil tog oss en tripp till fina Göteborg, trivdes som fisken i vattnet där uppe, känns som en framtida stad för mig. Vi bodde på ett superfint 4stjärnigt hotell vid havet (kanalen) Vi fick ett jättemysigt rum och på taket på hotellet fanns en jakuzzi (stavning??) under bar himmel, supermysigt, och även bastu. Utanför hotellet, låg det massa båtar och man kunde även ta båten in till stan där i från. Fanns även en mysig standpromenard som vi gick första kvällen vi var där, och fanns även små fina restauranger där. Jättenöjd att vi tog ett hotell utanför innerstan, mycket finare vid havet. Dag två blev det liseberg, dag tre blev det shopping i ett stort shoppingcenter (kom nästan vilse) och dag fyra blev det en sväng in på GKs i Ullared. Så jag fick med mig hem lite fina saker från vår tripp till Götet
 
emil på vägen upp.
Käkar lite gott på en uteservering vid havet bredvid hotellet.
Jag - utanför hotellet
<3
Hotellet är byggnaden längst till vänster på bilden.
 
Hotellrummet.
Utsikten från hotellets restaurang/bar där vi satt en kväll
Emil har kul på liseberg :)
Jag åker karusell utan fegisen :P
Shopping, shopping, shopping!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!